Viser 1–24 av 223 resultater

Show sidebar
Close

AERO BOOTS

kr799.00
Gill Unisex Aero Boots gir maksimalt grep under alle værforhold. Mykt og fleksibelt neopren stoff kombineres med en elastisk gummisål med forsterket tå, hæl og bro for å sikre beskyttelse og fleksibilitet. Enkel å bruke, med en sikker, vanntett side glidelås og bred ankelstøtte stropp. Disse støvlene vil forbli komfortable og varme hele året og er perfekt for jolle seiling.Testet i laboratoriet og på vannet; disse støvlene er ekstremt slitesterke.
Vis
Close

AQUATECH SHOE

kr599.00
Den nye Gill Unisex Aquatech Shoes er designet for å komplementere våre seilklær, og tilbyr optimalt grep, komfort og vanntetting når du er ute på vannet. Disse skoene er lett å ta på og har en justerbar stropp for sikker passform. Wrap-around gummisålen gir ytterligere støtte og beskyttelse, samtidig som du får fleksibiliteten du trenger. Med forsterkede områder og vanntette sømmer for komfort og stabilitet, er dette et "must-have" for enhver sjømann, enten du skal ut med vannscooter eller seilbåt.
Vis
Close

BOOT SOCKS

kr219.00
Langstrakte sokker for bruk i støvler, med den ekstra varme fra en rik ullblanding, er våre Boot Socks ideell for turer forventer å møte pytter og sprut. Merinoull skaper et mykt håndtak som ikke bare føles godt mot huden, men også beskytter mot lukt. Elastisk i hælen med og glatte sømmer på tåen, gir den enestående bevegelighet og et komfortabelt skritt.
Vis
Close

CABLE KNIT BEANIE

kr399.00
Designet med en særpreget strikkemønster som gir et utrolig flott design. Ullblandingen gir mykhet og varme, ytterligere hjulpet av et termisk hodebånd på innsiden som beholder varmen. En termisk fleeceforing gjør det lille ekstra for å holde hodet varmt, så dette stilige tilbehøret samsvarer med sitt flotte utseende med sin ypperlige ytelse.
Vis
Close

CARGO BAG – 85L

kr1,399.00
Ta med alt du trenger på tur uten å bekymre deg papirarbeidet ditt, tørre klær eller reisevarer blir vått. Laget av et slitesterkt nylon stoff med et vanntett belegg. Et eksternt adskilt og vantett rom har nok plass til å romme våtdrakt, tørrdrakt eller støvler, slik at du slipper å bekymre deg for at det andre du har med skal bli vått. Et romslig hovedområde som passer for å oppbevare alle dine andre eiendeler. Hvis du trenger mer plass i et av rommene, kan romstørrelsene smart tilpasses etter dine behov.
Kjøp
Vis
Close

CHAMPIONSHIP GLOVES – LONG FINGER

kr499.00
Disse populære Championship seilhanskene har hatt noen forbedringer denne sesongen. Utseendet til dem er slankere, og grepet på håndflaten utvider nå hele fingrene for optimal ytelse. Vi har også introdusert et helt nytt 4-veis stretch stoff som ikke bare er vannavvisende, men også UPF 50+. Vi tar vårt rykte som det beste seilhanskemerket veldig seriøst, slik at vi stadig forbedrer dem.
Vis
Close

CHAMPIONSHIP GLOVES – SHORT FINGER

kr499.00
Noen seilhansker kompromitterer fleksibilitet for grep, ikke disse Championship-hanskene. Vi forstår at begge kvaliteter er like viktige, og det er detaljer som dette, vi har brukt mange år på å tilpasse og perfeksjonere. Vi synes resultatet er ganske perfekt. Disse toppmoderne hanskene har alle de tingene du kan forvente, for eksempel håndleddet justering som er plassert nøye for ikke å forstyrre klokken din, sammen med nye oppdateringer, som UPF 50+ solbeskyttelse, forbedret holdbarhet og et nytt 4-veis stretch stoff.
Vis
-10%
Close

CLASSIC SUNGLASSES

kr799.00 kr719.00
Den elegante slanke formen til våre klassiske solbriller beskytter øynene dine mot alt som vær eller vannet kan kaste mot deg. Rammene er forsiktig fargematchet til linsene som gir deg et klassisk, stilig utseende. Som med alle våre Gill seilings solbriller, tilbyr linsene totalt UV-beskyttelse, som inkluderer UVA, UVB og UVC. De er også polarisert for å forhindre reflekser og gir deg best mulig syn under lyse forhold.
Vis
-10%
Close

COASTAL SUNGLASSES

kr799.00 kr719.00
De nye Costal Sunglasses er tilgjengelige i to farger. Dette stilige designen tilbyr den samme flotte teknologien du kan forvente fra Gill, linsene tilbyr total UV-beskyttelse, som inkluderer UVA, UVB og UVC. De er også polarisert for å forhindre reflekser og gir deg best mulig syn under lyse forhold.
Vis
Close

COMPACT BAG – 40L

kr999.00
Kombinasjonen av nylon med et vanntett belegg og en forsterket base som gjør denne romslige baggen til det perfekte stedet å lagre dine eiendeler for en tur på vann eller på land. Hvert element i designen har blitt nøye gjennomtenkt og baggen har flere glidelåsrom for å huse alt du trenger å ta med på turen. Den har også et ventilert område for seilutstyr og plass til å organisere dokumenter og andre nødvendigheter. Kommer med en polstret skulderrem. Dette er en komfortabel og praktisk bag som vil holde deg elegant, uansett værforhold.
Kjøp
Vis
Close

COMPETITION BOOT

kr999.00
En Gill design klassiker er gjenfødt. Kombinere utmerket støtte med pålitelig vanntett beskyttelse fra elementene. En ekstremt soldi støvel i våte og glatte forhold hvor grep er et absolutt must.
Vis
Close

COMPETITION RACE BIB

kr399.00
Passer perfekt til å brukes over flytevesten eller selen. De komfortable Flatlocke sømmene og 4-veis stretch betyr at du nesten ikke vet at du har den på. Som med alle våre ytelsesutviklede klær, har den også UV50 solbeskyttelse innebygd for ekstra trygghet.
Vis
-10%
Close

CORONA SUNGLASSES

kr799.00 kr719.00
Vil du se ditt beste ut på vannet og beskytte øynene mot solens skadelige stråler / bluss av vannet samtidig? Se da ikke lenger enn våre Corona Solbriller. De har blitt skapt av eksperterne her på Gill for å gi deg alle funksjonene du trenger i den stilen du vil ha. Spesiallinsene er polarisert, belagt for å forhindre riper og avstøte alt fra vann og salt til fingeravtrykk og solkrem. De har også et UV-filter som blokkerer 100% av UV-stråler og flyter hvis de faller i vannet.
Vis
Close

CREW SPORT GILET

kr1,499.00
Teknisk avansert, men likevel slitesterkt. Crew Sport Gilet har et praktisk vanntett, pustende ytre skall og en myk, varm fleeceforing med en glatt finish, slik at den ser ut og føles helt ny lenger. De yttre lommene med glidelås og den indre brystlommen er ideelle for lagring av hva som helst, mens dragkroken kan brukes for å justerer passformen.
Vis
Close

CREW SPORT JACKET

kr1,799.00
Gill har det ultimate innen varme- og vanntetting, og har skapt Crew Sport Jacket, laget av et polyester-stoff som er testet for å yte over tid, slik at du holder deg komfortabel og tørr. En termisk krage og håndvarmerlommer gir varme i de områdene du trenger mest, mens justerbar midje og mansjetter sikrer en trygg og komfortabel passform, og gir deg god frihet til å bevege deg. Enten du er nybegynner eller ekspertutøver, er dette et "must-have" plagg for en aktiv sjel.
Vis
Close

CREW SPORT LITE GILET

kr1,299.00

Crew Lite Gilet er go-to-plagg for de litt kjøligere dager når du trenger lett beskyttelse mot vind og sjøsprøyt. Denne vanntette og vindtette vesten gir beskyttelse med bruk av et slitesterkt, vanntett og pustende 1Dot™ stoff som gjør det til det perfekte valget for seiling, reise eller når du bare skal ut en tur.

Vis
Close

CROSSWIND JACKET

kr2,990.00
The Crosswind Jacket er ideell for skjerming mot sterke vindkast. Høy krage med en toveis glidelås, justerbare mansjetter og et strekkabel for å justere passformen til midjen. Denne er konstruert for å holde elementene ute. Et dobbelt lag med laminert stoff gjør jakken vanntett og vindtett, samtidig som det bidrar til hurtig tørking i mellom hver gang den blir brukt. Soneisolasjon holder deg varm i de områdene som er mest utsatt for kulde og lommene på brystet og midjen gir praktisk, tørr lagring.
Vis
Close

CROSSWIND SALOPETTES

kr2,990.00
Denne sleeveless Crosswind Salopettes er designet for å holde ut vinden og regnet samtidig som den gir enkel bevegelse, og har et bredt spekter av værbekjempende funksjoner. Vanntetting leveres med to lag med laminert stoff og helt tapede sømmer, forseglet for å holde fuktighet i sjakk. Velutstyrte isolasjonspaneler gir varme der det er mest nødvendig. Lett, formbar og holdbar nok til aktivitetene i seil livet, den har et komfortabelt strekk panel på skuldrene og forsterkning på sete og kne, hvor det mest slitasje vanligvis oppstår. Ferdig med en toveis glidelås foran åpning.
Vis
Close

DECK SHORTS

kr499.00

Gill Unisex Deck Shorts er designet med en blanding av polyester og spandex for å skape en fireveis stretch shorts spesielt for aktiv seiling. Det elastiske stoffet gir maksimal bevegelsesfrihet, mens Flatlock sømmer sikrer langvarig komfort. Med UV 50+ beskyttelse mot skadelige stråler kan shortsen brukes alene i solen eller som et Base Layer for ekstra varme når temperaturen faller. Også egnet til å brukes utenpå et neoprenplagg for ekstra beskyttelse.

Vis
Close

DECKHAND GLOVES – LONG FINGER

kr399.00

Vårt rykte som å lage de beste seilhanskene på markedet kommer fra mange års erfaring og oppdateringer, uansett hvor liten. Denne sesongen har vi forbedret stoffet. Den strekker seg nå 4 veier for ultimat komfort og større bevegelsesfrihet. Det er også gitt en UPF 50+ behandling, for å beskytte hendene mot skadelige UV-stråler. Omslaget til håndflaten er det samme som alltid, men vi har oppdatert den justerbare stroppen på håndleddet, noe som gjør den mindre og mindre påtrengende.

Vis
Close

DECKHAND GLOVES – SHORT FINGER

kr399.00
Vårt rykte som å lage de beste seilhanskene på markedet kommer fra mange års erfaring og oppdateringer, uansett hvor liten. Denne sesongen har vi forbedret stoffet. Den strekker seg nå 4 veier for ultimat komfort og større bevegelsesfrihet. Det er også gitt en UPF 50+ behandling, for å beskytte hendene mot skadelige UV-stråler. Omslaget til håndflaten er det samme som alltid, men vi har oppdatert den justerbare stroppen på håndleddet, noe som gjør den mindre og mindre påtrengende.
Vis
Close

DRY CYLINDER BAG – 10L

kr299.00
Enkel, men effektivt! Denne 10-liters baggen vil holde dine nødvendigheter tørre mens du er ute å seiler og reiser. Med et nyskapende oppreist design og flatt base kan du oppbevare denne baggen i et lite rom uten problemer. Konstruert av vanntett PVC-materiale og testet for å sikre maksimal praktisk funksjon på vannet. Et semi-transparent nettvindu lar deg raskt finne det du leter etter, noe som gir deg mer tid til å nyte seilturen.
Kjøp
Vis
Close

DRY CYLINDER BAG – 25L

kr399.00
Hold seilutstyret og verdisakene trygge og tørre i denne 25 liters oppreiste baggen. Den er konstruert med PVC-materiale for full vanntetting. En praktisk, nedfellende, vanntett åpning betyr at ingen vann kommer i kontakt med innholdet i baggen noe som sikrer at du har med deg et tørt bytte av klær hver gang du seiler. Perfekt for å oppbevares oppreist i et lite rom om nødvendig og bruk nettvinduet for å enkelt finne dine eiendeler. Et "must-have" tilbehør til enhver sjømanns garderobe.
Kjøp
Vis
Close

DRY CYLINDER BAG – 50L

kr499.00
Den største av våre Dry Cylinder Bagger. Denne 50-liters baggen har god plass til å lagre seilutstyret i en spesielt designet sylinderform med flatt underlag. Dette gjør at den enkelt står oppreist, som gjør at den opptar mindre plass. Laget av et punkteringsfast PVC-materiale som gjør at denne sylinderposen holder dine eiendeler helt tørr mens du seiler. Det semi-gjennomsiktige materialet gir deg mulighet til å finne det du leter etter uten å rote rundt. Bare slipp forseglingen med en enkel sideutløsningsmekanisme og ta ut det du trenger.
Kjøp
Vis