Viser alle 24 resultater

Show sidebar
Close

CREW SPORT JACKET

kr1,799.00
Gill har det ultimate innen varme- og vanntetting, og har skapt Crew Sport Jacket, laget av et polyester-stoff som er testet for å yte over tid, slik at du holder deg komfortabel og tørr. En termisk krage og håndvarmerlommer gir varme i de områdene du trenger mest, mens justerbar midje og mansjetter sikrer en trygg og komfortabel passform, og gir deg god frihet til å bevege deg. Enten du er nybegynner eller ekspertutøver, er dette et "must-have" plagg for en aktiv sjel.
Vis
Close

FLOATABLE RETAINER

kr599.00
Alle våre solbriller er designet for å flyte, men hvis de blir tapt i vannet er vår floatable retainer et must. Det festes enkelt til Gill solbriller, er lett og er laget av mykt materiale som gjør det veldig behagelig å bære. Det gir deg ekstra trygghet og en mindre ting å bekymre deg for når din oppmerksomhet er på andre ting.
Vis
Close

FRONT ZIP BUOYANCY AID

kr1,199.00

Front Zip Buoyancy Aid er utviklet med maksimal komfort i tankene. Formet for å tillate full bevegelsesfrihet og fullt justerbar for å muliggjøre en fin strømlinjeformet passform.

Vis
-20%
Close

JUNIOR DINGHY TOP

kr1,199.00 kr959.00
Ved bruk av to svært pustende lag i vanntett materiale, er den nye Gill Junior Dinghy Top det perfekte valget for å sikre barnas komfort og sikkerhet på vannet. Fjerner overflødig fuktighet fra huden samtidig som den avviser vann fra overflaten. Denne nøye utformede toppen er perfekt for å holde overkroppen tørr. Med justerbar krage og glideskinn mansjetter stoppes vannet fra å komme inn fra enhver knat, slik at du kan nyte seilopplevelsen din velvitende om at familien din er komfortabel, uansett nivå av erfaring.
Vis
-20%
Close

JUNIOR FRONT ZIP BUOYANCY AID

kr1,199.00 kr959.00
Front Zip Buoyancy Aid er utviklet med maksimal komfort i tankene. Formet for å tillate full bevegelsesfrihet og fullt justerbar for å muliggjøre en fin strømlinjeformet passform.
Vis
-10%
Close

JUNIOR PRO DRYSUIT

kr4,990.00 kr4,489.00
Gill Pro Drysuit for barn er utformet for de mest ekstreme værforholdene på vannet. Laget av tre lag med stoff, testet for å sikre pusteevne, lett og selvfølgelig full vanntett. Med justerbare håndtak, elastisk linning og glidelås og krage, er dette den ideelle drakten for å gi full beskyttelse mot vann, samt varme og komfort. Dette er det perfekte valget for seiling i utfordrende værforhold i vintermånedene.
Vis
-20%
Close

JUNIOR PRO RACER BUOYANCY AID

kr1,199.00 kr959.00
Pro Racer Buoyancy Aid er utviklet for å være lett og for å være så komfortabel som mulig. Den er formet for å gi full bevegelsesfrihet og den er fullt justerbar for å muliggjøre en fin passform.
Vis
Close

MEN’S CREW SPORT LITE JACKET

kr1,899.00
Crew Lite Jacket tilbyr ytelse og beskyttelse med bruk av et slitesterkt, vanntett og pustende 2-lags stoff kombinert med en kantforing som gjør det til det perfekte valget for seiling, reise eller bare ut på tur.
Vis
Close

MEN’S PILOT JACKET

kr2,495.00
Ekstremt allsidig, Gill Men's Pilot Jacket er en jakke som passer for en rekke aktiviteter og opplevelser, men med ytelsen til en seiljakke. Bygget med to lag med lettvektsmateriale, er den perfekt for bruk som et enkelt lag eller ytre lag, avhengig av årstiden. Denne jakken har en høy nakke, justerbare mansjetter og glidelås i full lengde med dobbel storm-guard, slik at du kan holde deg tørr på vannet i både varmt og kaldt vær. Et justerbart og avtagbart deksel bidrar til å gi ytterligere beskyttelse i dårlig vær, mens reflekterende elementer gjør at du kan sees trygt. Perfekt for eventyr.
Vis
Close

MEN’S PRO RASH VEST – LONG SLEEVE

kr399.00
Gill Long Sleeve Pro Rash Vest er et allsidig og slitesterkt plagg, laget av UV 50+ materiale, ideelt for bruk alene for beskyttelse i solen eller som base layer for ekstra varme i de kalde månedene. Det tettsittende paneldesignet er nøye utformet og testet både i laboratoriet og på vannet for å sikre maksimal bevegelsesfrihet og kommer med Flatlock sømmer for ekstra komfort, slik at du kan konsentrere deg om turen eller seilasen.
Vis
Close

MEN’S PRO TOP

kr1,599.00
I 2018 har vi tatt Pro Top til neste nivå, og optimalisert design med en ny, nært passende PU nakke og sidepute for enda bedre vannmotstand når man seiler. To lag med pustende materiale holder overflødig fuktighet vekk fra kroppen mens en justerbar søm og mansjetter bidrar til å avvise vann i alle vinkler. Gill har testet denne toppen både på vann og i laboratoriet for å sikre at du har beste mulige seilopplevelsen.
Vis
Close

OS1 JACKET

kr7,990.00
Vår ultimate offshore jakke! OS1 jakkene har lenge vært det foretrukket valget for sjømenn. Denne jakken er vanntett og pustende, og gir slitesterk beskyttelse fra selv de vanskeligste forholdene. Denne sesongen har vi oppgradert 4-lags skallet som gjør det til vår mest vanntette og mest slitesterke til nå. Vi har også gitt den en forbedret hette design og gjort den lettere, fordi vi vet at bevegelsesfrihet og komfort er nøkkelen.
Vis
Close

OS1 OCEAN SMOCK

kr8,990.00
OS1 Ocean Smock er bygget for de verst tenkelige forholdene, og er tøff, fullstendig værbestandig og hører hjemme på enhver havkryssing. Høy termisk krage, wrap-around ansiktsskjerm og aktiv-fit hette gir best mulig beskyttelse mot ekstreme forhold. Det høytytende 4-lags stoffet er robust, holdbart, vanntett og svært pustende, noe som gjør det perfekt for lengre bruk.
Vis
Close

OS1 WOMEN’S JACKET

kr7,995.00
All den vanntette, pustende, holdbare beskyttelse du noen gang kommer til å trenge ute i elementene for du fra OS1 Jacket. De mange tekniske funksjonene og den mer feminine passformen forblir det samme, men vi har forbedret jakken ved å gjøre den lettere og mer fleksibel. Vi har også gitt den ett nytt, enklere hette design og en glidelås anti-korrosjonsmateriale. Vi vet at det ofte er de små tingene som gjør den største forskjellen når du er ute i de vanskeligste forholdene.
Vis
Close

OS2 OFFSHORE MEN’S JACKET

kr4,490.00
Perfekt for et par dagers cruising eller en ukes lang regatta. Neste generasjons OS2 Offshore Jacket er den ideelle følgesvenn for ditt neste seileventyr. Dens 2-lags laminert stoff skaper et utrolig vanntett, vindtett og pustende, beskyttende skall. Den høye termiske kragen gir komfort og varme når du trenger det mest. Det avanserte stoffet har en kombinasjon av hydrofobe og hydrofile teknologier som effektivt transporterer fuktighet vekk fra huden og holder deg 100% beskyttet mot elementene.
Vis

OS2 OFFSHORE MEN’S TROUSERS

kr2,990.00
Våre nye og forbedrede OS2 Offshore-bukser er designet for alle årstider og forhold. Den er ikke bare holdbar, men også vanntette og vindtette. 2-veis glidelås, justerbare bånd og ledd knær sørger for at du holder deg komfortabel hele dagen, mens de praktiske lommene gjør at du kan ha alt du trenger i nærheten.
Vis
Close

OS2 OFFSHORE WOMEN’S JACKET

kr4,490.00
OS2 Offshore Jacket for dame er fullt utstyrt med en rekke tekniske funksjoner, inkludert helt tapede sømmer, laminert fuktighetsbehandlingsteknologi og et utrolig vanntett og vindtett beskyttende skall. Passer perfekt for en noen dagers cruising eller en ukes lang regatta. Denne allsidige jakken er den perfekte følgesvennen til ditt neste seileventyr.
Vis
-20%
Close

OS3 JUNIOR COASTAL JACKET

kr1,999.00 kr1,599.00
Gill er alltid ute etter å lære og tilpasse seg for å sikre at våre klær er perfekte for dine behov. Derfor har teknologien fra den bestselgende OS-serien blitt brukt for å skape OS3 Coastal Junior Jacket slik at hele famielen kan ha topp utstyr og holde seg tørr og varm. Hi-Vis elementer er kombinert med to lag med pustende stoff for å skape en jakke med behagelig passform som er stilig og vind- og vanntett. Nå kan hele familien kan nyte seilopplevelsen.
Vis
Close

OS3 MEN’S COASTAL JACKET

kr2,990.00
Nytt for 2018 har vi lagt til Gill OS3 Coastal Jacket for menn til vårt bestselgende offshore-utvalg, og tar den påviste funksjonaliteten til våre originale design, og oppdaterer for en stilig og moderne følelse som passer både nybegynnere og sportsseilere. Et vannavstøtende belegg på det ytre laget bidrar til å flytte fuktighet vekk fra kroppen, noe som gjør dette til en pustende og lett jakke som passer for seiling hele året. Med høysynlighets-elementer, store lommer for enkel tilgjengelighet og vanntette tetninger, er dette det perfekte valget for vind- og vanntett ved kysten og kysten. Se den nye Blue Camo-fargen.
Vis
Close

OS3 WOMEN’S COASTAL JACKET

kr2,990.00
OS3-kolleksjonen kombinerer alle de tekniske elementene i vår bestselgende kolleksjonen med justeringer og forbedringer, noe som gjør den perfekt til all aktivitet i kystområdet. To lag stoff gjør Gill OS3 Coastal Women's Jacket vanntett og vindtett mens den fortsatt er svært pustende og lett. Med justerbare mansjetter og hette sikrer den en vanntett passform som også er komfortabel og stilig. Hi-Vis-elementer hjelper å holde deg trygg på vannet uansett nivå av erfaring.
Vis
Close

PRO DRYSUIT

kr9,990.00
Gjennom bruken av vårt tøffeste stoff, gir denne tørrdrakten den ultimate beskyttelse mot vannet med kun tre lag, noe som gjør den lett og behagelig. Denne drakten har innebygde justerbare bånd, glidelås og krage tilpasser seg halsen og bidrar til å forhindre vann i å komme inn i drakten. Det ytre nylonlaget forsterkes med polyesterfôr, begge belagt med PU-finish for ekstra vannbeskyttelse. Den smarte kombinasjonen av stoffer hjelper til med å holde kroppen både varm og tørr under ekstreme forhold.
Vis
Close

PRO RACER BUOYANCY AID

kr1,199.00
Pro Racer Buoyancy Aid er utviklet for å være lett og for å være så komfortabel som mulig. Den er formet for å gi full bevegelsesfrihet og den er fullt justerbar for å muliggjøre en fin passform.
Vis
-30%
Close

TARP BARREL BAG – 60L

kr995.00 kr699.00
Denne slitesterke og stilige baggen med forsterket nylonbunn er det ideelle alternativet for å pakke alt du trenger for en tur på vannet eller å bruke som gymbag. Med en kapasitet på 60 liter, glidelåslomme for oppbevaring av vått tøy og toveis zip-system, gir den enkel tilgang til alle dine eiendeler samtidig som holder seg trygge og tørre. Gill har testet baggen over tid og har perfeksjonert denne baggen for å motstå det hardeste været og de tøffeste reisene, noe som gjør dette til en ideell bruksbag hele året.
Vis
Close

WOMEN’S CREW SPORT LITE JACKET

kr1,599.00

Crew Sport Lite Jacket tilbyr ytelse og beskyttelse med bruk av et slitesterkt, vanntett og pustende stoff kombinert med et mesh lining som gjør det til det perfekte valget om du skal ut å seile, reise eller bare ut på tur.

Vis